Perjés János

Színészként Bodnár Sándor és Montágh Imre tanítványa. 2011-től a Spirit Színház alapítója, igazgatója és színésze. Számos színházi produkcióban láthattuk, de főbb szerepeit a Spirit Színházban alakítja.

Játszik a nagy sikerű Az ajtó című előadásban, az Equus és a Jövőre, veled, ugyanitt 2. előadásokban, valamint a hamarosan bemutatásra kerülő Mengele bőröndje című előadásban is láthatjuk.

Vendégei

Perjés János vendégei

Papadimitriu Athina

A 25. Színháznál kezdte színészi karrierjét 1976–1978 között. 1978–1982 között a Népszínházban játszott. 1982-1989 között a Nemzeti Színházban játszott. Ezután került a Rock Színházhoz 1989–1996 között. A színház megszűnése után a Budapesti Operettszínházba került, melynek azóta is tagja. Vendégként fellép a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budaörsi Játékszínben, a Ruttkai Éva Színházban és a budapesti Játékszínben, valamint a Spirit Színházban.

Trokán Anna

2005-ben sikeresen felvételizett a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, majd 2009-ben vehette át színészi oklevelét. Ezt követően a Budapesti Kamaraszínházhoz szerződött, de számos darabban játszik együtt a veszprémi Petőfi Színház társulatával (Veszedelmes viszonyok, Levelek a lövészárokból, Kulcskeresők, Chicago). Első filmszerepe Szurdi Miklós Casino (2011) című sorozatának köszönhető. Több magyar színésztárs mellett ő is feltűnik a Herkules (2014) című akciófilmben.

a kezdésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Somorjai Tibor

1998 és 2001 között a Barátok közt című napi sorozatban az Ábrahám Edit által megszemélyesített Berényi Claudia fiát, Ákost játszotta. 2005-ben a Jóban-rosszban, és 2006-ban az Egy rém rendes család Budapesten című sorozat szereplőit kiválasztó, castingot Somorjai Tibor felügyelte.

Halász Gábor

8 évig az RTL Klub Barátok Közt Hoffer Misijét alakította.