Gundel Takács Gábor

1983–1995 között a Magyar Televízió Telesport szerkesztőségében dolgozott. 1989–1993 között a Testnevelési Egyetem hallgatója volt.

1991–1997 között a Rádió Bridge munkatársa volt. 1996–2000 között a(z) Eurosport magyar adásának volt a munkatársa. 1998-tól 1 évig a Tenisz magazin főszerkesztője is volt. 1999-től a Danubius Rádió műsorvezetője.

Vendégei

Gundel Takács Gábor vendégei

Dr. Kemény Dénes

Kemény Dénes válogatott vízilabdázó, edző, állatorvos. Országos hírnevét a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként szerezte, amellyel 2000 és 2008 között három olimpiai bajnokságot nyert. Edzői munkája mellett tanít, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának címzetes egyetemi docense.

a kezdésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Geszti Péter

Geszti Péter EMeRTon-díjas magyar dalszövegíró, énekes, reklámszakember. Pályafutását gyermekszínészként kezdte. Különböző filmekben szerepelt, az ismertséget a Mézga család Aladárjának szerepével szerezte. Felsőfokú tanulmányait az ELTE Tanárképző Főiskolai Karának magyar-történelem szakán végezte, ahol 1989-ben szerzett diplomát. Már egyetemistaként dalszövegeket írt a népszerű Első Emelet zenekar számára.

a kezdésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Pásztor Anna

Pásztor Anna többszörös Fonogram-díjas magyar énekesnő, előadóművész, színész, táncművész. New Yorkban Alvin Ailey neves táncintézetében, Magyarországon a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult. A Károli Gáspár Református Egyetemen szerzett diplomát. Lenny Kravitz előzenekaraként zenélt. 2004 őszén testvérével, Sámuellel közösen megalapította az Anna and the Barbies együttest.

a kezdésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Puzsér Róbert

Puzsér Róbert végzettsége szerint magyar–történelem szakos tanár, azonban legtöbben műsorvezetőként, szerkesztőként vagy kritikusként ismerhetjük. Az biztos, hogy személyisége megosztja a mai magyar társadalmat. Gundel Takács Gábor Szatmári Nóra segítségével vezeti be vendégét és a közönséget a számmisztika, a jóslás és az ezoterika világába.

a kezdésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Grecsó Krisztián

Első sikerét a Pletykaanyu című novelláskötetével aratta, 2001-ben. Több utánnyomás után 2006-ban jelent meg a könyv második, átdolgozott kiadása (Magvető). 2005-ben látott napvilágot Isten hozott című regénye (Magvető), amely 2007-ben németül, 2008-ban csehül, 2009-ben szlovénul is megjelent. Következő regénye, a Tánciskola 2008 tavaszán, a Mellettem elférsz pedig 2011-ben került a könyvesboltokba.

a kezdésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Till Attila

Magyar riporter, műsorvezető, rendező. Középiskolai tanulmányainak befejezése után a Magyar Képzőművészeti Főiskola Intermédia szakán végzett 2001-ben.