Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Akik követik a HétfőBűn színházi talkshow oldalát, már tudják, hogy napról napra egyre több részlet lát napvilágot a beszélgetésekből. Most azonban a teljes műsort visszanézheti online!

A HétfőBűn színházi talkshow egy olyan beszélgetés sorozat, ahol Gundel Takács Gábor, Hegyi Barbara, Bányai Gábor és Perjés János kérdezi vendégeit bűneikről, az életről, gyarlóságokról és erősségekről. A beszélgetések hétfő esténként zajlanak, a műsornak otthont adó Spirit Színház tereiben.

Napról napra egy kis HétfőBűn

Azok, akik követik a talkshow közösségi oldalait, tudják, hogy napról napra publikálunk részleteket a beszélgetésekből, a teljes műsort azonban csak hétfőnként tesszük közzé. Nem kell viszont ennyit várniuk azoknak, akik csatlakoznak a HétfőBűn közönségéhez, hiszen a Spirit Színházban minden hétfőn várjuk azokat, akik testközelből szeretnének részesei lenni a beszélgetéseknek.

Nézze vissza Gundel Takács Gábor és Till Attila beszélgetését!

Azok, akik lemaradtak október 16-án az esti beszélgetésről, az alábbi felvételen visszanézhetik.

Csatlakozzon hozzánk a következő beszélgetésre!

A Spirit Színházban a következő beszélgetés október 30-án, 19:00-kor kezdődik. A házigazda Bányai Gábor, a vendég Varju Kálmán. Csatlakozzon hozzánk Ön is! Figyelem! Jegyek korlátozott számban!

Ön mit gondol? Írja meg nekünk!

Facebook Comments
Tetszett? Oszd meg másokkal is!